Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Metal- & Maskinfabrik i Region Syddanmark med Vækstpotentiale

Denne virksomhed er særdeles interessant, idet langt den største del af omsætningen stammer fra egne produkter.

Disse produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og god funktionalitet og alle de lovmæssige krav og godkendelser er naturligvis overholdt.

Virksomheden har desuden en veldrevet webshop, som ligeledes kan udvikles betydeligt med flere produkter.

Virksomhedens afsætning sker primært via mund til mund-metoden, hvorfor der er et stort potentiale for at vækste virksomheden ved en øget og mere målrettet salgsindsats.

Virksomheden producerer alle deres produkter på egen fabrik i Danmark og har gennem årene også leveret til Sverige, Holland og Tyskland uden specielt at have dyrket disse markeder.

Med det rette fokus og tilgang har virksomheden et interessant vækstpotentiale, idet virksomheden har et produktprogram, som giver muligheder for en betydeligt større aktivitet end tilfældet er nu. Ligeledes har virksomheden gennem årene haft en god og stabil indtjening, som i et nyt ejerskab og med det rette fokus vil kunne øges betragteligt. Såfremt køber i forvejen har egne produktionsfaciliteter vil der kunne effektueres gode synergieffekter.

Referencenummer: VBS0822

Geografi: Uden betydning (flytbar)

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af landbrugs- og skovbrugsmaskiner

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår