Mød teamet

Image

Mød teamet, der er med til at gøre Virksomhedsbørsen til den, vi er:

  • De er resultatskabende og løsningsorienterede.
  • De er motiverede og arbejder fokuseret med alle opgaver.
  • De har kompetencerne.
  • De er professionelle sparringspartnere.

Men de er også ydmyge. For de ved, at de hele tiden skal lære, hvis de vil blive ved med at være de førende virksomhedsmæglere og -udviklere i Danmark. Derfor er teamet altid åbne for nye impulser og trends i udviklingen, så de kan agere i stedet for at reagere.

Mød dit team, når det gælder salg, køb og udvikling af virksomheder.

Image

Mød teamet: Virksomhedsmægler Jørn Andersen

Jørn Andersen
Senior Virksomhedsmægler

Jørn har en solid baggrund inden for ledelse, drift og forretningsudvikling på direktionsniveau i en række store, danske koncerner og sammen med sin mangeårige erfaring som virksomhedsmægler, har Jørn de bedste forudsætninger for at kunne rådgive omkring og gennemføre ejerskifte på et højt professionelt niveau.

Mobil: +45 28 35 84 19

joern.andersen@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler og indehaver Thomas Egedgaard

Thomas Egedgaard
Virksomhedsmægler, indehaver

Thomas har i mere end 15 år arbejdet succesfuldt med formidling af køb og salg af virksomheder i ButiksBørsen, som han var medstifter af og ejede 50% af. I april 2017 overtog Thomas sammen med Julia Egebæk det fulde ejerskab af ButiksBørsen samt Virksomhedsbørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk.

Mobil: +45 29 46 71 35

thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Mød teamet: CEO Frank Jensen

Frank Jensen
CEO / Chief Executive Officer

Frank har en lang karriere bag sig med ledelse og forretningsudvikling i internationale koncerner, hvor han har bestridt stillinger med regionalt og globalt ansvar. Frank udvikler og leder en forretning med fokus på kundens oplevelser og udbytte og sikrer, at forretningsgrundlaget og kundeværdien til enhver tid udgør det bedste alternativ på markedet.

Mobil: +45 24 42 79 16

frank.jensen@m-plus-a.com

Image

Troels Mathiesen
Virksomhedsmægler

Troels’ solide baggrund inden for internationalt industrisalg, ledelse, drifts- og forretningsudvikling gør ham i stand til hurtigt at forstå virksomhedernes og ejernes situation, ligesom de mange års erfaring fra mindre og større virksomheder giver ham et rigtig godt udgangspunkt for den professionelle dialog og kompetente rådgivning ved ejerskifter, værdiansættelser og udvikling.

Mobil: +45 51 22 71 62

troels.mathiesen@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler Peter Hald

Peter Hald
Virksomhedsmægler

Peter har en mangeårig karriere bag sig i automobilbranchen, hos importører og som selvstændig autoforhandler af et kendt bilmærke, hvor Peter i mange år har arbejdet med ledelse og forretningsudvikling. Baggrunden gør, at han er en rigtig god sparringspartner for ejerledere, når de skal sælge, købe eller udvikle virksomhed.

Mobil: +45 26 11 07 97

peter.hald@m-plus-a.com

Mød teamet: Search & Selection Thomas Meldgaard

Lisbeth Edelmann Nyborg
Virksomhedsmægler og rådgiver

Lisbeth har i mere end 25 år været mellemleder og direktør i ind- og udland, blandt andet for Dansk Supermarked. Siden begyndelsen af 00'erne har hun som selvstændig løst interim opgaver som direktør, ydet virksomhedsrådgivning, arbejdet med turn-arounds og ejerskifte. Lisbeth er en stærk sparringspartner ved salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 26 75 69 10

lisbeth.edelmann.nyborg@m-plus-a.com

Image

Chris Tygesen
Virksomhedsmægler

Chris har gennem 10 år som ejerleder drevet og udviklet flere butikker inden for livsstil. Derudover har han i flere år arbejdet med salg i logistikbranchen og i en stor international organisation ligeledes inden for livsstil. Chris' baggrund og erfaringer gør ham til en yderst professionel og kompetent virksomhedsmægler i forbindelse med både salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 29 36 57 36 

Mød teamet: Projektleder Carsten Machon

Helle Ghodt
Virksomhedsmægler

Gennem ansættelse i en stor international virksomhed og 16 år som ejerleder har Helle oparbejdet en solid viden om strategisk opkøb og salg, forretningsudvikling og markedsføring. Helle har bred erfaring med at arbejde med hele værdikæden og har ligeledes en god indsigt i detailbranchen. Det gør hende til en oplagt sparringspartner ved salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 30 80 85 20

helle.ghodt@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen

Niels Vilhelm Nielsen
Virksomhedsmægler

Niels baserer sin rådgivning og mæglerarbejde på en imponerende karriere med ledende, tekniske stillinger og direktørstillinger i blandt andet TDC. Niels’ store, praktiske erfaring med ledelse og hans meget store erhvervsnetværk gør ham til en yderst kompetent og effektiv sparringspartner, når det gælder salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 29 43 06 88

niels.vilhelm.nielsen@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler Peter Albertsen

Peter Albertsen
Virksomhedsmægler

Peter er med sin uddannelse og baggrund i hotel- og restaurationsbranchen i en optimal position til at rådgive sælgere og købere inden for HORECA området. Peter har også stor erfaring med salg og forretningsudvikling, hvilket er en kombination, der gør, at rådgivningen og hele formidlingsprocessen afvikles på et højt, professionelt  niveau.

Mobil: +45 40 42 71 72

peter.albertsen@m-plus-a.com

Mød teamet: Investering & Kapital Flemming Clausen

Flemming Clausen
Seniorrådgiver, Investering & Kapital

Flemming er uddannet cand. merc. aud. og har i flere år arbejdet som revisor og økonomichef. Flemming har været tilknyttet Virksomhedsbørsen as siden 2002 og har i dag ansvaret for investeringer og kapitalfremskaffelse. Sammen med teamet løser han inden for dette område opgaver for et stadigt stigende antal kunder fra alle branchetyper.

Mobil: +45 29 65 82 16

flemming.clausen@m-plus-a.com

Mød teamet: Marketingkoordinator Mikkeline Andersen

Jens Bollerup
Virksomhedsmægler

Jens har mange års erfaring med både salg, køb og udvikling af virksomhed, herunder turnarounds, international virksomhedsudvikling, salgsmodning og vækst gennem opkøb. Det gør Jens til en oplagt samarbejdspartner ved formidlingen eller udviklingen af virksomheden såvel som ved udarbejdelse af værdiansættelse.

Mobil: +45 24 66 33 10

jens.bollerup@m-plus-a.com

Mød teamet: Projektleder Carsten Machon

Carsten Machon
Projektleder

Carsten har mange års erfaring med at rådgive små og mellemstore virksomheder inden for ledelse, salg, markedsføring og udvikling. Det er Carsten, som er ansvarlig for at beskrive vores mange salgs-, købs- og udviklingsemner, så de alle giver interesserede et godt, realistisk og brugbart billede af det pågældende emne.

Mobil: +45 24 66 13 06

carsten.machon@m-plus-a.com

Mød teamet: Search & Selection Thomas Meldgaard

Ninna Rømer Andersen
Kontorassistent

Ninna har stor betydning for, at vi er i stand til at yde et højt serviceniveau til vores kunder. Med overblik supporterer hun hver dag vores virksomhedsmæglere i arbejdet med formidlingen og udviklingen af vores kunders virksomheder. Det gør virksomhedsmæglerne i stand til at fokusere 110 % på arbejdet med din opgave.

Mobil: +45 29 33 62 05

ninna.andersen@m-plus-a.com

Mød teamet: Marketingkoordinator Mikkeline Andersen

Mikkeline Andersen
Projekt- og administrationskoordinator

Med et godt overblik spiller Mikkeline en afgørende rolle i koordineringen af vores projekter samt implementeringen og den efterfølgende drift af disse. Med et godt indblik i vores forretningsgange supporterer hun ligeledes virksomhedsmæglerne i deres daglige arbejde, så de kan arbejde fokuseret med vores kunders opgaver.

Mobil: +45 29 33 61 98

mikkeline.andersen@m-plus-a.com