Mød teamet

Image

Mød teamet, der er med til at gøre Virksomhedsbørsen til den, vi er:

  • De er resultatskabende og løsningsorienterede.
  • De er motiverede og arbejder fokuseret med alle opgaver.
  • De har kompetencerne.
  • De er professionelle sparringspartnere.

Men de er også ydmyge. For de ved, at de hele tiden skal lære, hvis de vil blive ved med at være de førende virksomhedsmæglere og -udviklere i Danmark. Derfor er teamet altid åbne for nye impulser og trends i udviklingen, så de kan agere i stedet for at reagere.

Mød dit team, når det gælder salg, køb og udvikling af virksomheder.

Image

Mød teamet: CEO Frank Jensen

Frank Jensen
Chief Executive Officer

Frank har en lang karriere bag sig med ledelse og forretningsudvikling i internationale koncerner, hvor han har bestridt stillinger med regionalt og globalt ansvar. Frank udvikler og leder en forretning med fokus på kundens oplevelser og udbytte og sikrer, at forretningsgrundlaget og kundeværdien til enhver tid udgør det bedste alternativ på markedet.

Mobil: +45 24 42 79 16

frank.jensen@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler og indehaver Thomas Egedgaard

Thomas Egedgaard
Executive Business Advisor

Thomas har i knap 20 år arbejdet succesfuldt med formidling af køb og salg af virksomheder. Thomas var medstifter af ButiksBørsen i 2005 og ejer i dag 100 % af Virksomhedsbørsen, ButiksBørsen, M+A Smallbiz og Virboro. Udover at arbejde som virksomhedsmægler, er Thomas bestyrelsesformand for alle koncernens selskaber.

Mobil: +45 29 46 71 35

thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Mød teamet: Investering & Kapital Flemming Clausen

Flemming Clausen
Senior Business Advisor

Flemming er uddannet cand. merc. aud. og har i flere år arbejdet som revisor og økonomichef. Flemming har været tilknyttet Virksomhedsbørsen as siden 2002 og har i dag ansvaret for investeringer og kapitalfremskaffelse. Sammen med teamet løser han inden for dette område opgaver for et stadigt stigende antal kunder fra alle branchetyper.

Mobil: +45 29 65 82 16

flemming.clausen@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler Jørn Andersen

Jørn Andersen
Executive Business Broker

Jørn har en solid baggrund inden for ledelse, drift og forretningsudvikling på direktionsniveau i en række store, danske koncerner og sammen med sin mangeårige erfaring som virksomhedsmægler, har Jørn de bedste forudsætninger for at kunne rådgive omkring og gennemføre ejerskifte på et højt professionelt niveau.

Mobil: +45 28 35 84 19

joern.andersen@m-plus-a.com

Mød teamet: Search & Selection Thomas Meldgaard

Lisbeth Edelmann Nyborg
Business Advisor

Lisbeth har i mere end 25 år været mellemleder og direktør i ind- og udland, blandt andet for Dansk Supermarked. Siden begyndelsen af 00'erne har hun som selvstændig løst interim opgaver som direktør, ydet virksomhedsrådgivning, arbejdet med turn-arounds og ejerskifte. Lisbeth er en stærk sparringspartner ved salg, køb og udvikling af virksomhed.

Image

Brian Feldsted
Chief Operating Officer

Brian har mange års solid erfaring inden for ledelse, forretningsudvikling, projektledelse og procesoptimering fra internationale koncerner. Det sikrer os et stærkt operationelt grundlag, herunder optimale processer og forretningsgange, så vi kan yde en kompetent, effektiv og professionel service i arbejdet med salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 24 43 35 16 

Mød teamet: Virksomhedsmægler Peter Hald

Peter Hald
Senior Business Broker

Peter har en mangeårig karriere bag sig i automobilbranchen, hos importører og som selvstændig autoforhandler af et kendt bilmærke, hvor Peter i mange år har arbejdet med ledelse og forretningsudvikling. Baggrunden gør, at han er en rigtig god sparringspartner for ejerledere, når de skal sælge, købe eller udvikle virksomhed.

Mød teamet: Projektleder Carsten Machon

Helle Ghodt
Business Broker

Gennem ansættelse i en stor international virksomhed og 16 år som ejerleder har Helle oparbejdet en solid viden om strategisk opkøb og salg, forretningsudvikling og markedsføring. Helle har bred erfaring med at arbejde med hele værdikæden og har ligeledes en god indsigt i detailbranchen. Det gør hende til en oplagt sparringspartner ved salg, køb og udvikling af virksomhed.

Image

Troels Mathiesen
Senior Business Broker

Troels’ solide baggrund inden for internationalt industrisalg, ledelse, drifts- og forretningsudvikling gør ham i stand til hurtigt at forstå virksomhedernes og ejernes situation, ligesom de mange års erfaring fra mindre og større virksomheder giver ham et rigtig godt udgangspunkt for den professionelle dialog og kompetente rådgivning ved ejerskifter, værdiansættelser og udvikling.

Mød teamet: Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen

Per Grøndal
Business Broker

Med ledelseserfaring fra nationale og internationale virksomheder samt flere år som selvstændig har Per de forudsætninger, der kræves for at arbejde med salg og køb af virksomheder. En proaktiv og strategisk tilgang er kendetegnende for Pers arbejde, hvilket gør ham til en effektiv, professionel og troværdig samarbejdspartner ved formidling og udvikling af virksomhed.

Mød teamet: Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen

Niels Vilhelm Nielsen
Business Broker

Niels baserer sin rådgivning og mæglerarbejde på en imponerende karriere med ledende, tekniske stillinger og direktørstillinger i blandt andet TDC. Niels’ store, praktiske erfaring med ledelse og hans meget store erhvervsnetværk gør ham til en yderst kompetent og effektiv sparringspartner, når det gælder salg, køb og udvikling af virksomhed.