BRUG DIN ERFARING OG DINE EVNER SOM LEDER OG FORRETNINGSUDVIKLER TIL AT BLIVE PARTNER I EN VIRKSOMHED

Sidder du i en lederstilling og kunne tænke dig at blive partner i en spændende vækstrejse-virksomhed, så tag fat i os!

Vi har ved flere lejligheder bragt en investor/strategisk køber sammen med en kvalificeret lederprofil, der havde en ambition og drøm om at blive partner i en virksomhed, som skulle på en vækstrejse baseret på en exit-strategi.


Vi har ofte sager, hvor en investor/strategisk køber søger en kompetent lederressource, der kan påtage sig ansvaret for den daglige ledelse i tæt samarbejde med en professionel bestyrelse og partnerkredsen, og som kan deltage som medejer/partner i vækstrejsen, der typisk varer mellem 4 og 7 år.


Har du som leder den rette profil og de nødvendige kompetencer, kan du komme i betragtning.


Bliv registreret i vores kandidatdatabase over partnerprofiler med dine kompetencer, erfaring og track record og få adgang til alle de spændende virksomheder, som modsvarer din profil, dine kriterier og ønsker, og hvor en investor eller strategisk køber søger en kompetent lederprofil, der på partnerbasis kan udgøre ledelsen.

Image
Image

Hvis du er ansat i en lederposition, men har ambitioner og en drøm om at være partner i en virksomhed, hvor du kan omsætte dine styrker og kompetencer til at skabe vækst og udvikling, har vi løbende interessante virksomheder til salg, hvor man kan indtræde som partner.

Selvom man har ambitioner og stor interesse i at blive selvstændig eller partner i en virksomhed, hvor man kan udnytte den store viden og erfaring man har opbygget gennem sin karriere, er det ikke ensbetydende med, at man ønsker at blive ejerleder i den traditionelle forstand, hvor man typisk er dybt involveret i driften. Årsagen er ofte, at man ikke har den nødvendige indsigt i de mere tekniske områder og i produktionen, men i stedet har kompetencer indenfor ledelse og forretningsudvikling.

Vi ser mange tilfælde, hvor man ikke ønsker at være ejerleder i traditionel forstand, men gerne vil være minoritetsejer i en virksomhed, sammen med kapitalstærke partnere, som søger en kvalificeret ledelse til deres investeringer og projekter.

Ved at indgå i en konstellation med en kapitalstærk investor eller strategisk køber, kan du blive partner i større virksomheder, hvor de rette forudsætninger for at gennemføre en vækststrategi er til stede, på et niveau, der passer bedre til din professionelle profil og de ambitioner, du har for at engagere dig som partner i en virksomhed.

Hvis virksomheden ikke har den nødvendige størrelse, og dermed reelt ikke er klar til en vækstrejse, for eksempel med et internationalt perspektiv, er det ikke sikkert det vil være en hensigtsmæssig beslutning for dig. Desværre vil de rigtige virksomheder, der har størrelsen og er klar til en vækstrejse, ofte have en salgspris, der ikke matcher din investeringsramme. Derfor er konstellationen, hvor man sammen med investorer og/eller strategiske købere kan skabe et format, hvor du som professionel profil kan træde ind med en ejerandel, en interessant mulighed. Selvom du er med på en minoritetsandel, vil det stadig være på et niveau, hvor afkastet vil være attraktivt og kan være den katalysator, du har brug for, for at etablere en solid egenkapital i dit personlige holdingselskab.


Opret dig i vores database som kandidat til at blive partner i en virksomhed, der skal ud på en vækstrejse, og som mangler en stærk kommerciel lederprofil til at forestå den daglige ledelse, og som den dynamiske drivkraft i hele udviklingsprocessen, med tæt sparring fra en kompetent bestyrelse og engagerede partnere.

Modellen, hvor man indtræder både som partner og ledelsesansvarlig er en meget anvendt model, da det giver investorerne en større sikkerhed for, at de ikke løbende skal ud og rekruttere administrerende direktører, når de søger nye udfordringer. Ligeledes har de også en større sikkerhed for at lederprofilen er castet optimalt ud fra en branche- og erfaringsmæssig baggrund. At den daglige leder også har hånden på kogepladen, sikrer desuden, at der implementeres en ansvarlig ledelsesstil med det nødvendige fokus og den rette arbejdsindsats, når det er påkrævet.

Der findes flere modeller for, hvordan du kan finansiere din ejerandel. Men langt de fleste investorer og strategiske købere har ofte deres foretrukne tilgang og model, som de vil præsentere dig for. Derfor er det også svært at give nogle konkrete eksempler, da de altid vil være forskellige fra sag til sag.

Kontakt os og hør mere om de muligheder, du har som partner i en ”vækstrejse”- virksomhed og hvordan du kan realisere drømmen om at blive partner i et stærkt fællesskab.


Vi kan kontaktes for en uforpligtende, gratis dialog på 70 20 04 16 - info@m-plus-a.com eller tryk på ”kontakt os”- knappen nedenfor:

Du kan læse mere om den generelle købsproces her

Du kan se alle de virksomheder vi har til salg her

Kontakt os