HISTORIE OG GRUNDLAG

MERE END 25 ÅRS ERFARING

Siden 1997 har M+A Virksomhedsbørsen A/S sat standarden for professionel virksomhedsformidling i SMV-segmentet. 

Vi mener, at en succesfuld virksomhedsmægler skal kunne sætte sig i ejerlederens sted, og derfor har alle vores virksomhedsmæglere praktisk erfaring med ledelse, forretningsudvikling, budgettering og eksekvering af handlings- og forretningsplaner, og kan fremvise dokumenterede succesfulde resultater – kun med den rette baggrund kan man drive en effektiv formidlingsproces fra start til slut. 

Vi mener også, at en effektiv formidlingsproces afhænger af klart definerede processer og adgang til dedikerede ressourcer. Derfor har vi beskrevet alle vores arbejdsgange i et omfattende Modus Operandi (MO), ligesom vi løbende investerer i nye systemer og ressourcer. Vi har f.eks. ressourcer til indhentning af nye kunder samt udarbejdelse og kvalitetssikring af værdiansættelser. Derudover har vi et Back Office, der supporterer virksomhedsmægleren med alle administrative opgaver, herunder telefonpasning, udarbejdelse af salgsmateriale og kontrakter, search-opgaver m.v.

Denne tilgang sikrer en optimeret formidlingsproces, hvor virksomhedsmægleren kan koncentrere sig fuldt ud om formidlingen af virksomheden.

Vi har således gjort op med den traditionelle tilgang til virksomhedsformidling, og styrket vores position som ejerledernes foretrukne valg, når de skal sælge deres virksomhed. 


HØJ SYNLIGHED

Grundet vores mange år i markedet for virksomhedsformidling, er www.virksomhedsborsen.dk i dag det største udstillingsvindue for virksomheder til salg i det danske SMV-segment.

Vi arbejder kontinuerligt på at styrke vores markedsposition og vores brand. Dette gør vi bl.a. igennem markedsføring i landsdækkende medier, og derfor har vi hver uge en helsides annonce i hhv. Børsen og Jyllands-Posten. 

Vores mangeårige erfaring, den høje kendskabsgrad til www.virksomhedsborsen.dk og den ugentlige annoncering i landsdækkende medier, skaber det stærkeste udgangspunkt for ejerledere, når de skal sælge deres virksomhed.


INTERNATIONAL RÆKKEVIDDE


Ønsker du at sælge eller købe virksomhed i udlandet, kan vi igennem vores internationale netværk, også hjælpe med at løse den opgave. 

Vi har f.eks. et mangeårigt tæt samarbejde med Svensk Företags Förmedling AB, der er Sveriges største virksomhedsmægler.

Derudover er vi den officielle samarbejdspartner i Danmark for Kotra (Korea Trade-Investment Promotion Agency) inden for M&A aktiviteter.

Har du opgaver af international karakter, der ikke falder inden for de ovennævnte områder, så kontakt os på 70 20 04 16 eller info@m-plus-a.com. Vi har en lang række ressourcer med et stort internationalt netværk, som vi kan aktivere, når det er relevant.


VIRKSOMHEDSFORMIDLING BASERET PÅ KLARE PROCESSER

Hos os gennemgår du en struktureret proces, der drives af professionelle virksomhedsmæglere, når du vil sælge eller købe virksomhed. 

Du kan læse mere om processen, når du vil sælge virksomhed, her

Du kan læse mere om processen, når du vil købe virksomhed, her


KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE DIALOG

Vi er altid klar til en gratis og uforpligtende dialog på 70 20 04 16 - info@m-plus-a.com eller tryk på knappen nedenunder og kontakt os.

Kontakt os