Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Hegnimportør med Høj Indtjening

Virksomheden er importør af hegn, pæle og beslægtede produkter. Der er flere egenudviklede produkter i sortimentet og grundet fokus på CO2, vedvarende energi mv, har virksomheden et meget stort vækstpotentiale.

Virksomheden har eneret til, som den eneste i Skandinavien, at sælge professionelt hegnudstyr fra deres største leverandør. Man har netop også fået eneret til at sælge disse produkter på det tyske marked. En tysk version af hjemmesiden er klar, og markedsføringen I Tyskland er påbegyndt. Udover hegn består produktporteføljen af et sortiment målrettet skovbrug, planteskoler samt entreprenører og man har en stigende samhandel med detailkæder. Private har ligeledes mulighed for at købe via virksomhedens hjemmeside.

Der er tale om en virksomhed, der kan være en oplagt mulighed som en add-on til en etableret virksomhed i en beslægtet branche indenfor salg af træ, byggematerialer mv. Den nuværende ejer er villig til at blive i virksomheden for en kortere eller længere periode og hjælpe til med leverandører og forretningsudvikling.

Referencenummer: VBS0828

Geografi: Ej oplyst

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Planteforhandlere og havecentre

Kontaktinformationer

Mægler: Frank Kirk

Telefon: +45 48 80 20 14

E-mail: frank.kirk@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår