Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Veletableret El-installatørfirma i Interessant Lokalområde

Virksomheden er et alsidigt el-installatørfirma, der i over 25 år har løst traditionelle installations- og procesopgaver for entreprenører, industrivirksomheder, detailhandel, landbrug, offshore firmaer samt private. Virksomheden har haft samme ejer, siden den blev grundlagt.

Hos virksomheden lægger man stor vægt på kvalitet, service og fleksibilitet. Igennem et godt samarbejde løses opgaverne. Der ydes kompetent rådgivning og opgaverne løses optimalt hele vejen igennem processen.

Virksomheden vil være interessant for andre aktører i branchen, som vil kunne opnå flere synergier ved overtagelse af virksomheden. Herunder adgang til et yderst interessant lokalområde i udvikling, stort opland med adgang til nye kunder, en velfungerende og dygtig organisation samt synergier indenfor administration, økonomi, salg og markedsføring.

Ligeledes er virksomheden interessant for en person eller personkreds med erfaring fra branchen, der ønsker at etablere sig som selvstændig. I den forbindelse er det vigtigt med en autorisation indenfor elbranchen.

Virksomheden er etableret som et P/S (partnerselskab). Ved et salg er der således tale om et salg af aktiver og aktiviteter.

Referencenummer: SBS0188

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche: El-installation

Kontaktinformationer

Mægler: Helle Ghodt

Telefon: +45 30 80 85 20

E-mail: helle.ghodt@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår