Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Konsulentvirksomhed med Ekspertise i at Skabe Job & Uddannelsestilbud

Virksomheden er en konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med særlige behov tilbage på arbejdsmarkedet eller i uddannelse. Man anvender en metodisk tilgang, der gennem tiden har bevist sig og givet gode resultater.

Virksomheden har et tæt samarbejde med forskellige aktører rundt om i landet, hvilket har givet dem en bred indsigt i, hvordan opgaven skal angribes. Man lægger stor vægt på at skabe et inkluderende arbejdsmarked og bidrage til, at flere virksomheder giver plads til mennesker, der ikke lige passer ned i en standard jobbeskrivelse. Virksomheden arbejder udviklingsorienteret, herunder også med kompetenceudvikling og opkvalificering.

Virksomheden har kørt stabilt gennem mange år og er yderst veldrevet. Der er nu færdiggjort planer for at udvikle virksomheden yderligere. Til effektuering af disse planer og til skalering af virksomheden, er der brug for en aktør, der kan drive den proces.

En strategisk køber såvel som en stand-alone køber kunne være det rigtige match til denne virksomhed. Det vigtige er, at køber har indsigt i konsulentverdenen og i de mekanismer, der gælder her.

Referencenummer: VBS0821

Geografi: Hele landet, Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark

Hovedbranche: Sundhedsvæsen og sociale foranstaltninger

Underbranche: Andre sociale foranstaltninger uden institutionsophold i.a.n.

Kontaktinformationer

Mægler: Frank Kirk

Telefon: +45 48 80 20 14

E-mail: frank.kirk@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår