Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Fødevareproducent med Speciale i Kødprodukter & Convenience

Virksomheden har eksisteret i over 60 år, hvor man er gået fra en almindelig slagterbutik til i dag at være en etableret større producent på det danske fødevaremarked. I dag leveres der primært produkter til detailhandlen, men også til catering, restaurationsbranchen og kantiner. Med en passion for at levere førsteklasses produkter og en dedikation til kvalitet og innovation, har virksomheden etableret sig som en pålidelig producent og leverandør af kvalitetsprodukter.

Fra velsmagende kødprodukter til praktiske og lækre convenience-måltider tilbyder virksomheden et bredt udvalg af produkter, der imødekommer kundernes behov og forventninger. Med det bestående produktionsapparat kan der også produceres vegetariske produkter.

Siden 2016 har virksomheden været ISO 22000-certificeret og har haft et øget fokus på sunde produkter.

Baseret på virksomhedens størrelse og potentiale, vil virksomheden være attraktiv for andre aktører i branchen på grund af muligheden for at opnå flere synergier. Alternativt kunne en forretningsorienteret person fra en ledende stilling i en fødevarevirksomhed, som har de nødvendige kommercielle og strategiske egenskaber, også være interessant.

Referencenummer: VBS0823

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Engroshandel med kød og kødprodukter

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår