Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Forhandler af Campingvogne

Virksomheden er en veletableret forhandler af campingvogne, telte og udstyr med en pæn butik og værksted på en attraktiv ejendom i Jylland.

Over en årrække har man positioneret sig fint i markedet. Der er opbygget en god og stabil forretning med en loyal kundebase, hvor man tilbyder efterspurgte kvalitetsmærker, professionel rådgivning, service og reparation af campingvogne samt opbevaring heraf.

Med det stigende marked for camping som aktiv ferieform, er der grobund for at udvide sortimentet med flere kvalitetsmærker eller autocampere, hvilket kan øge omsætningen og vækste forretningen yderligere.

Virksomheden kan drives af én eller flere personer med kendskab til branchen eller beslægtede brancher som outdoor, automobiler eller detailerfaring. Dette gør virksomheden til en spændende opkøbsmulighed for en iværksætter, der ønsker at udvikle og vækste en allerede succesfuld forretning.

Referencenummer: SBS0169

Geografi: Region Midtjylland, Region Nordjylland

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Engros- og detailhandel med campingkøretøjer, små trailere mv.

Kontaktinformationer

Mægler: Henning Juhl Jessen

Telefon: +45 29 43 06 88

E-mail: henning.juhl.jessen@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår