Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Agenturvirksomhed med Stærk Position

Virksomheden, der har en lang historik, har en stor styrke i det Storkøbenhavnske område. Den positionerer sig som en seriøs samarbejdspartner inden for værktøj og mindre værktøjsmaskiner og betjener forskellige sektorer, herunder jern- og metalindustrien, medicinindustrien, fødevareindustrien og energisektoren.

Virksomheden repræsenterer, som agent i Danmark, adskillige innovative europæiske producenter af kvalitetsprodukter. Produktporteføljen spænder bredt og omfatter skærende værktøjer, opspændings-værktøj, håndværktøj, kemi, aftørringspapir og lagerinventar.

Udover agenturvirksomheden fungerer virksomheden også som en traditionel handelsvirksomhed med speciale i værktøj. Den forhandler en bred vifte af kendte mærkevareprodukter.

Den ideelle køber af virksomheden er en virksomhed, der allerede er aktiv inden for eller omkring branchen og søger en stærkere position i Storkøbenhavn. En ideel køber bør desuden have et velfungerende IT- og ERP-system samt lager- og logistikfaciliteter, der kan rumme udvidelsen af sortimentet.

Virksomheden kan også være relevant for en stand-alone køber med erfaring inden for indkøb eller salg af værktøj og beslægtede produkter.

Referencenummer: SBS0187

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør

Kontaktinformationer

Mægler: Frank Kirk

Telefon: +45 48 80 20 14

E-mail: frank.kirk@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår