Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Plastvirksomhed med Specialer

Virksomheden er specialist i sprøjtestøbning og produktion af højkvalitets plastprodukter og komponenter til forskellige industrier. Der tilbydes også konsulentydelser i designprocessen, hvor man følger markedets udvikling og tendenser. Virksomheden har et polsk datterselskab, der samler og pakker elementerne efter kundens ønske.

Virksomheden er ISO-certificeret og har automatiserede robotplukkere og pakkesystemer for effektiv produktion.

Kundebasen omfatter større virksomheder inden for medicinalindustrien, energisektoren, laboratorier og større industrikoncerner i Nordeuropa og Danmark.

Plastindustrien er et vækstmarked med fokus på effektiv produktion og omstillingsparathed. Konkurrencen spænder fra store virksomheder til nicheproduktioner.

Virksomheden er klargjort til salg med potentiale for at tiltrække nye kunder gennem øget markedsføring, produktudvidelse og forbedret administration. Der vurderes, at en ny ejer kan tredoble omsætningen med det eksisterende produktionsapparat.

Referencenummer: SBS0181

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af andre plastprodukter

Kontaktinformationer

Mægler: Frank Kirk

Telefon: +45 48 80 20 14

E-mail: frank.kirk@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår