Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Webgrossist – Rengøringskemi

Veletableret e-handelsgrossist og forhandler af et bredt sortiment inden for rengøringskemi, -midler og tømidler med særligt fokus på bæredygtighed og eget brand.

Virksomheden er certificeret som kemileverandør og SKI-leverandør og skiller sig ud ved at specialisere sig i og tilbyde bæredygtige alternativer til konventionelle produkter.

Den primære kundeportefølje omfatter offentlige kunder, erhverv og boligforeninger, hvor mange af de større ordrer er baseret på SKI-aftaler.

Markedsføringen foregår primært via hjemmesiden, nyhedsbreve og gennem de kørende sælgere. En øget indsats på webshop, sociale medier og Google Ads kan øge kendskabet til produkterne og en målrettet salgsindsats mod offentlige kunder kan udnytte virksomhedens SKI-leverandørstatus.

Markedets konkurrencesituation er bred og diversificeret, men den konstante og stigende interesse for bæredygtighed, SKI-aftaler og certificeringer styrker markedspositionen betydeligt.

For strategiske købere kan der opnås gode synergier, der kan udvide adgangen til relevante kundesegmenter som f.eks. offentlige kunder, boligforeninger og ejendomsservice og samtidig udnytte virksomhedens omfattende og bæredygtige sortiment.

Referencenummer: SBS0182

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Engroshandel med rengøringsmidler

Kontaktinformationer

Mægler: Henning Juhl Jessen

Telefon: +45 29 43 06 88

E-mail: henning.juhl.jessen@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår