Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Sommer-Savex A/S – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 11/30/2016

Virksomhedsbørsen as har pr. 1. november 2016 gennemført salget af Sommer-Savex A/S.

De tidligere ejere af Sommer-Savex A/S, Poul-Erik Jacobsen og Rye Rasmussen, har solgt deres virksomhed til en privat person fra Silkeborg.

Sommer-Savex A/S er en veldrevet underleverandør, der igennem mange år har leveret forarbejdet træ og træemner til en lang række kunder i både Danmark og i udlandet.
Igennem en målrettet indsats, har virksomheden opbygget et bredt og særligt knowhow, der har været yderst præferencegivende og direkte medvirkende til opbygning af den store og faste kundekreds.

Nogen af virksomhedens særlige kendetegn er høj kvalitet og præcise leveringer i alle opgaver uanset størrelse.
Sommer-Savex har været under Poul-Erik Jacobsens og Rye Rasmussens ledelse siden 1991.
Virksomheden beskæftiger 5 medarbejdere.

Finansieringen af købet er sket i et samarbejde mellem køber, sælger og Vækstfonden. Virksomhedsbørsen har formidlet kontakten til Vækstfonden.

Virksomheden blev solgt på et lille år og Virksomhedsbørsen kan konstatere, at der er mange købere til underleverandørbranchen. Blandt de potentielle købere har der været både private personer med ønske om at blive selvstændige, samt virksomheder der ønsker at erhverve synergivirksomhed, som led i en strategisk udvikling.

Salget af Sommer-Savex A/S er formidlet af Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen fra Virksomhedsbørsen as, som også har forestået rådgivning af sælgerne.

Yderligere henvendelse kan ske til Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen – mobil 29 43 06 88 eller nvn@virksomhedsborsen.dk.