Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

KJ Klimateknik A/S – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 11/08/2016

I forbindelse med generationsskifte har Kaj Johansen ønsket at sælge sit livsværk KJ Klimateknik A/S til Allan Pedersen.
Den primære produktgruppe for KJ Klimateknik A/S er ventilation, klimastyring og foderanlæg til husdyrproduktioner. KJ Klimateknik beskæftiger ni medarbejdere.
Den 1. september i år overtog KJ Klimateknik sin mangeårige leverandør og nære samarbejdspartner, Silkeborg-virksomheden Klima Design, der blandt andet producerer klimastyringer. Klima Design har fire ansatte og fortsætter umiddelbart som et selvstændigt selskab i KJ Klimatekniks bygninger på Bommen i Thorning ved Kjellerup.
Administrerende direktør for brancheforeningen Dansk Agroindustri og for landbrugsmessen Agromek i Herning, Allan Pedersen, har købt virksomhederne KJ Klimateknik A/S og Klima Design ApS i Thorning, hvor han starter som adm. direktør den 1. november.

Jørn Andersen, Virksomhedsbørsen as har stået for gennemførelse af processen og salget af virksomheden.

For yderligere oplysninger kan Jørn Andersen, Virksomhedsbørsen as kontaktes på telefon 28 35 84 19 eller på jan@virksomhedsborsen.dk