Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Skin & Beauty I Køge – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 12/01/2016

Skin & Beauty laver et mindre “generationsskifte”, så nye kræfter kan komme til. ButiksBørsen har bistået Sælger i forbindelse med overdragelsen.

Ejerskifte
Stine Richardt startede for godt syv år siden Skin & Beauty i gården ved Aktiv Fritid. Her kan kunderne nyde alt fra ansigtsbehandlinger til lakering af flotte festnegle. Nu er tiden kommet til, at nye kræfter overtager, og nye ideer får mulighed for at blomstre. Stine Richardt vil dog stadig være i klinikken, og det er nu også et ganske velkendt ansigt, der skal føre klinikken videre. “Kun to måneder efter jeg startede klinikken, fik jeg nogle problemer med helbredet. Med en nyåbnet klinik hvor vi hurtigt fik travlt, der måtte man jo bare klø på, og derfor har jeg ikke haft så meget tid til at koble af. Josefine, som også er kosmetolog, startede for tre år siden som elev, og har været min højre hånd lige siden. Vi kan sparre med hinanden, og hun ved alt om hvordan tingene fungerer. Derfor laver vi nu et “generationsskifte”, og jeg er tryg ved, at Josefine skal føre klinikken videre. Jeg vil stadig være i klinikken, men nu træder jeg et skridt tilbage, og lader Josefine køre showet,” fortæller Stine Richardt, den snart tidlig

Nye kræfter og ideer 
Josefine Gosch glæder sig til at overtage klinikken, og var slet ikke i tvivl om, at det var den rette løsning for alle. “Jeg er spændt på at overtage. Begge mine forældre er selvstændige, så jeg kender også til udfordringerne ved at drive noget selv. Jeg er rigtig glad for, at Stine bliver i klinikken. Vores kunder vil opleve, at vi begge får mere energi, og der hen ad vejen vil komme nye tiltag i klinikken. Der er ikke så meget, der ændrer sig lige i starten, og vores gode humør fortsætter som hidtil,” siger Josefine Gosch, ny indehaver af Skin & Beauty.

Kilde: http://www.e-pages.dk/loerdagsavisen/1068/