Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Skejby Blomster i Århus – formidlet af M+A Group A/S

Dato:

Ultimo februar har ButiksBørsen formidlet ejerskifte af Skejby Blomster. Skejby Blomster er en velrenommeret blomsterforretning belliggende i Skejby Centret.

Sælger, Bitten Holm Frøslev, overtog forretningen 01.02.2011, da hun så gode muligheder i beliggenheden som supplement til hendes eksisterende forretning i Hinnerup. Siden gik det over al forventning, og til sidst var tiden ikke længere til at drive to forretninger, hvorfor Bitten Holm Frøslev kontaktede ButiksBørsen for at høre om mulighederne for at sælge.

Butikken kom til salg medio december 2015, og der var hurtigt interesse for sagen. Køber og Sælger blev enige om konditionerne for et ejerskifte allerede medio februar. Da begge parter ønskede en kort proces, fandt overdragelsen allerede sted ultimo februar.

Skejby Blomster er solgt til en strategisk køber, som er beskæftiget inden for mange forretningsområder, der så gode muligheder i forretningen i Skejby.