Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

BomaVent A/S i Silkeborg – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 03/17/2016

Ventilationsvirksomheden BomaVent A/S er blevet overdraget med virkning fra 01.01 2016 til ejeren af Sinus Installation A/S, ligeledes i Silkeborg.

BomaVent A/S som er grundlagt af sælgeren Lars Thosti har gennem årene udviklet sig til en meget sund og veldrevet virksomhed med fokus på kvalitet, service og ordholdenhed. Det har betydet at virksomheden har haft et særdeles godt rygte i markedet.

Virksomheden blev solgt inden for ca. 4-5 måneder, idet der er en relativ stor interesse for virksomheder som beskæftiger sig med ventilation, energioptimeringer, køling etc.

Ønsker du mere information omkring prisfastsættelse og salg af virksomhed, så kontakt undertegnede for et uforpligtende og gratis møde. Her får du dels et indblik i salgsprocessen og dels en snak om de ting som det er vigtigt at have fokus på i virksomheden, for at få den optimale pris.

Vi finder købere til virksomheder i alle prisklasser og vi yder den samme service uanset hvor stor eller lille din virksomhed er.

For yderligere information, kontakt Jørn Andersen på mobil 28 35 84 19 eller send mail til jan@virksomhedsborsen.dk.