Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

DK Panels – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 03/22/2016

Virksomhedsbørsen as har pr. 1. februar 2016 gennemført salget af DK Panels ApS, Parkvej 107, 7500 Holstebro til Allan Aagaard Jørgensen, Nørre Nebel. Sælger er Jesper Foged Larsen.

Allan Aagaard Jørgensen har tidligere drevet virksomheden A3 Aquaservice ApS, som han solgte pr. 1. juni 2015. Produktudvikling, handel og produktion har drevet Allan Aagaard Jørgensen ud i dette nye eventyr.

Det er Allan Aagaard Jørgensens intention, at videreføre DK Panels i samme ånd og samtidig videreudvikle virksomheden med introduktion af helt nye unikke produkter til byggebranchen.

DK Panels er en yngre veldrevet produktions – og handelsvirksomhed med en nicheproduktion af primært vindueslysninger, med en super økonomisk og tidsbesparende montage gevinst. Endvidere består produktsortimentet af flotte panelvægge med Danmarks højeste brandklasse og let montage. Derudover har virksomheden inventar- og specialopgaver.

DK Panels har på ganske få år oparbejdet et godt og tillidsfuldt navn, og er i dag en kendt og efterspurgt samarbejdspartner i byggebranchen.

Kundesegmentet spænder fra nye vinduer til den lokale tømrer, til det store renoveringsprojekt / nybyggeri hvor behovet er flere tusinde enheder.

Selv om DK Panels tidligere ejer og stifter, Jesper Foged Larsen har solgt sin virksomhed, vil hans fremtid stadig være at finde i DK Panels – nu som ansat men med opgaver som tidligere. Jesper Foged Larsen har derudover valgt at hellige sig sin interesse som innovativ produktudvikler.

Virksomheden blev solgt på 8 måneder og Virksomhedsbørsen kan konstatere, at der er mange købere til handels- og produktionsvirksomheder.

Blandt de potentielle købere har der været både kompetente private personer, samt virksomheder der ønsker at erhverve en synergivirksomhed som led i en strategisk udvikling.

For yderligere informationer kontakt Peter Hald på 26 11 07 97 eller peh@virksomhedsborsen.dk.