Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

MS Svejseteknik ApS – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 01/22/2016

Virksomhedsbørsen as har pr. 1. januar 2016 gennemført salget af MS Svejseteknik ApS Smedevænget 14, 7000 Fredericia.

Den tidligere ejer af MS svejseteknik ApS, Michael Schubell, har solgt sin virksomhed til Henrik Werner Nielsen, Enghavevej 62, 4241 Vemmelev. Henrik Werner Nielsen har købt virksomheden via sit selskab HWN Group Holding ApS. Henrik Werner Nielsen kommer fra en stilling som Division Manager hos Aliaxis A/S for Skandinavien.

MS Svejseteknik ApS er en veldrevet handelsvirksomhed og en velrenommeret leverandør, med et omfattende produktprogram i svejseudstyr og tilbehør.

Igennem en lang årrække har virksomheden opbygget et bredt og unikt knowhow inden for dette specielle område, der har afstedkommet gode præferencer.

En af virksomhedens særlige kendetegn er, at de tilbyder en pakkeløsning tilpasset den enkelte kunde, hvor den faglige rådgivning indgår som en del af pakken.

MS Svejseteknik ApS har været under Michael Schubells ledelse siden 2006, og beskæftiger 10 medarbejdere. Virksomheden hed tidligere Fredericia Svejseteknik A/S.

Finansieringen af købet er sket i et samarbejde mellem køber, købers nuværende bank og Vækstfonden.

Virksomheden blev solgt på et lille år og Virksomhedsbørsen kan konstatere, at der er mange købere til virksomheder indenfor handelsvirksomheder. Blandt de potentielle købere har der været både private personer med ønske om at blive selvstændige, samt virksomheder der ønsker at erhverve synergivirksomhed, som led i en strategisk udvikling.

Yderligere henvendelse kan ske til Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen – mobil 29 43 06 88 eller nvn@virksomhedsborsen.dk.