Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Midt- & Østjyllands Diamantskæring A/S – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 06/12/2018

Virksomhedsbørsen as i Fredericia har formidlet salget af Midt- & Østjyllands Diamantskæring A/S. Ejerne bag virksomheden ønskede efter mange år som selvstændige at afhænde virksomheden i et generationsskifte.

Virksomhedsmægler Jørn Andersen fra Virksomhedsbørsen har formidlet salget til Peter M. Nielsen, som kommer fra en ledende stilling inden for Bygge- & Anlægsbranchen.

Igennem de få måneder virksomheden var til salg, har der været enorm interesse, hvilket er typisk for veldrevne og velindtjenende virksomheder. Virksomheder som har et solidt fundament og et fremadrettet potentiale er der altid efterspørgsel til, uanset branche og geografi.

Midt- og Østjyllands Diamantskæring A/S med adresser i Ikast og Hørning har gennem tiderne haft en god og stabil udvikling – også under krisen – hvilket har betydet, at de var blevet en efterspurgt leverandør af deres ydelser. God kvalitet, ordholdenhed og fleksibilitet er kendetegnende for virksomheden.

For yderligere oplysninger eller ved ønske om opkøb / salg af virksomhed, kontakt venligst virksomhedsmægler Jørn Andersen på mobil 28 35 84 19 eller mail ja@virksomhedsborsen.dk.