Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Vestjydsk Beslag A/S i Ringkøbing – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 06/05/2018

Ejer af Vestjydsk Beslag A/S, Per Green, besluttede sidste efterår at sætte virksomheden til salg, som følge af at tiden skulle bruges på andre forretningsaktiviteter. Efter at Per Green havde deltaget i et seminar omkring salg af virksomheder, afholdt af Virksomhedsbørsen AS, besluttede han, at Virksomhedsbørsen AS skulle varetage salget. Jørn Andersen har stået for processen.

Vestjydsk Beslag A/S er en meget interessant nichevirksomhed, som har et godt fundament og et fremtidigt potentiale. Dette potentiale kunne familien Jørgensen fra Videbæk ligeledes se muligheder i, hvorfor en overdragelse til alles tilfredshed fandt sted pr. 1.5.2018.

For yderligere information kan Jørn Andersen, Virksomhedsbørsen AS, kontaktes på telefon 28 35 84 19 eller på mail: ja@virksomhedsborsen.dk.

Ønsker du at købe eller sælge virksomhed er du/I ligeledes meget velkomne til at tage kontakt for en uforpligtende snak.