Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Byggefirmaet Sv. Iversen A/S i Nakskov solgt primo juli 2018 – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 08/13/2018

Virksomhedsbørsen har formidlet salg af den særdeles kendte og velrenommerede virksomhed på Lolland, Byggefirmaet Sv. Iversen A/S, der skulle sælges på grund af sygdom. Igennem generationer har byggefirmet sat sit præg på lokalsamfundet gennem et utal af større og mindre byggeopgaver, hvoraf de fleste er udført som hovedentrepriser.

Byggefirmaet Sv. Iversen A/S udfører selv alt tømrer- og snedkerarbejde samt en del murerarbejde, mens maler-, el- og VVS-arbejde udføres af underleverandører.  Byggefirmaet Sv. Iversen A/S har igennem årene oparbejdet kompetencer og erfaring som hovedentreprenør, hvilket har skabt særdeles gode præferencer overfor virksomheden.

Virksomheden er beliggende i et attraktivt domicil med store værksteds- og kontorfaciliteter, hvoraf en del af bygningerne danner ramme og udgangspunkt for de daglige opgaver. Bygningskompleksets samlede areal giver mulighed for at etablere andre aktiviteter, f.eks. et håndværkerfællesskab eller lignende.

Organisatorisk drives virksomheden effektivt og ubureaukratisk i en uformel struktur. Medarbejderne er fagligt dygtige og kompetente i forhold til virksomhedens forretningsgrundlag.

Virksomhedsbørsen har rådgivet sælger i forbindelse med ejerskiftet. Byggefirmaet Sv. Iversen A/S er solgt til en lokal erhvervsdrivende, som viderefører virksomhedens stolte traditioner. Formidlingen er sket på godt tre måneder.