Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Johs. Kristoffersen & Søn – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 10/01/2017

Virksomhedsbørsen as har pr. 1. oktober 2017 gennemført salget af Johs. Kristoffersen & Søn, Lykkevalg 24, Korinth, 5600 Faaborg.

Den tidligere ejer af Johs. Kristoffersen & Søn, Ole Kristoffersen som er 2. generation, har solgt sin virksomhed til Thomas Sander, Svendborgvej 21, 5260 Odense S.

Kristoffersen Møbelfabrik, der er en kendt og efterspurgt fabrikant, har i næsten 70 år designet og produceret møbler til kvalitetsbevidste kunder i både Danmark og i udlandet. I dag repræsenterer eksporten en væsentlig del af virksomhedens samlede omsætning.

Sortimentet, der i dag er koncentreret om fremstilling af spiseborde, er sammensat af et fast produktprogram, hvor de enkelte borde løbende udvikles i overensstemmelse med tidens mode og trends, både designmæssigt og i valg af materialer.

Virksomheden har været til salg i en længere periode. Blandt de potentielle købere har der været både private personer med ønske om at blive selvstændige, samt virksomheder der ønsker at erhverve synergivirksomhed, som led i en strategisk udvikling.

Salget af Johs. Kristoffersen & Søn er formidlet af Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen fra Virksomhedsbørsen as, som også har forestået rådgivning af Ole Kristoffersen.

Yderligere henvendelse kan ske til Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen – mobil 29 43 06 88 eller nvn@virksomhedsborsen.dk.