Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Odense Tool ApS – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 11/01/2017

Virksomhedsbørsen as har pr. 1. november 2017 gennemført salget af Odense Tool ApS, Krogagervej 6, 5240 Odense NØ.

De tidligere ejere af Odense Tool ApS, Claus Hellberg Svanholm og Jesper Okholm Hansen, har solgt deres virksomhed til Asmus Hansens Holding selskab.

Odense Tool ApS er en moderne og alsidig produktionsvirksomhed, der startede som værktøjsfabrik med produktion, men har siden haft øget fokus på sprøjtestøbning af primært plastemner og sekundært metalemner.

I dag udgør sprøjtstøbningen den største del af virksomhedens produktion. Odense Tool ApS har udviklet sig som anerkendt underleverandør på området og fremstiller sprøjtestøbte komponenter til mange forskellige formål.

Virksomheden blev solgt på 5 måneder, og Virksomhedsbørsen kan konstatere, at der er mange købere til virksomheder indenfor sprøjtestøbning. Blandt de potentielle købere har der været både private personer med ønske om at blive selvstændige, samt virksomheder der ønsker at erhverve synergivirksomhed, som led i en strategisk udvikling.

Salget af Odense Tool ApS er formidlet af Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen fra Virksomhedsbørsen as, som også har forestået rådgivning af Claus Hellberg Svanholm og Jesper Okholm Hansen.

Køberen Asmus Hansen er kendt af Virksomhedsbørsen, da han tidligere har solgt og købt virksomheder, som er formidlet af Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen.

Yderligere henvendelse kan ske til Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen – mobil 29 43 06 88 eller nvn@virksomhedsborsen.dk.