Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Acacia i Skjern – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 10/01/2017

Den kendte og velrenommerede blomsterforretning ACACIA, Jernbanegade 9, 6900 Skjern er solgt pr. 1. oktober 2017 til Jette Lene Kock Larsen. Butikken fortsætter med samme gode service og
brede sortiment under navnet ACACIA by Blomster-Feen.

ButiksBørsen A/S har formidlet overdragelsen og har bistået sælger i forbindelse med ejerskiftet. Salget er sket til Køber fra ButiksBørsens køberkatotek.

Uddrag af pressemeddelelse:

Det er med stor glæde, at Louise Graakjær, indehaver kan meddele at den traditionsrige blomsterbutik ACACIA i Jernbanegade Skjern skifter ejer pr. 1. oktober 2017.

Louise Graakjær der som 25-årig købte ACACIA 1. oktober 2006, for præcist 11 år siden, kan se tilbage på 11 utrolige spændende og gode år som blomsterdekoratør og indehaver af ACACIA.

“Jeg er meget taknemmelig over den store opbakning ACACIA har fået i gennem alle årerne fra både private og erhvervskunder i hele Ringkøbing-Skjern Kommune samt den store fleksibilitet og kreativitet som mine dygtige ansatte har vist gennem alle årerne.  Der er en vis stolthed ved at give nøglerne videre til en god og sund forretningen, der trods sine snart 90 år på bagen, fortsat er i topform.”

Da Louise Graakjær tilbage i april måned offentliggjorde at butikken var til salg, så var det en meget velovervejet beslutning, men dermed ikke en nem beslutning. “Jeg har igennem alle 11 år været meget glad for at åbne butikken hver morgen og servicerer de mange trofaste kunder i butikken. Ja, jeg har nærmest betragtet butikken som mit 3. barn. Som kreativ blomsterpige, har de sidste 11 år været drømmejobbet, selvom det specielt til højtider kræver en stor arbejdsindsats, har det været en spændende og lærerig periode som også har budt på bestyrelsesarbejde i Interflora, undervisning samt deltagelse i utallige nationale som internationale blomsterkonkurrencer.”

Louise stopper ikke kun i ACACIA pr. 1. oktober, men hun flytter ved årsskiftet sammen med familien til Gøteborg, hvor hendes mand Morten har fået arbejde.

ACACIA der er grundlagt tilbage i 1929 og i 2013/2014 blev kåret som Årets Interflora butik i Danmark forsætter i bygningen på Jernbanegade med udsigt til Holger Danske, med Jette Lene Kock Larsen som ny indehaver.

Jette Lene Kock Larsen, der selv er uddannet blomsterdekoratør ejer i dag 2 andre Interflora blomsterbutikker under navner Blomster-Feen i henholdsvis Varde og Tarm.

Blomste-Feen i Tarm lægges sammen med ACACIA d. 1. OKTOBER og vil derefter drives under navnet ACACIA by Blomster-Feen.

Blomster-Feen har eksisteret i 11 år. Det hele startede i Outrup med Jette selv som eneste ansatte. Siden er det gået slag-i-slag med nye butikker og flere ansatte. Efter sammenlægningen pr. 1/10 2017 vil der i alt være 6 blomsterdekoratører og 1 lærling ansat.