Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Ærø Blomster- og Havecenter ApS – Formidlet af M+A Virksomhedsbørsen A/S

Dato: 09/22/2023

Med virkning fra den 10. november 2023 har ejeren af Ærø Blomster- og Havecenter ApS, Lars Kronesgaard solgt selskabets aktiver. Køber er et nystiftet driftsselskab, Ærø Blomster ApS, med flere lokale folk i ejerkredsen.

M+A Virksomhedsbørsen A/S har bistået sælgeren i forbindelse med at formidle salget samt overdragelsen.

Med erfaring fra detailhandlen og blomsterhåndværket tog de nye ejere en hurtig beslutning om at overtage salget af blomster og planter på Ærø.

Der er gode muligheder for at udvikle forretningen med nye tiltag og sortimenter. Samtidig bevares Ærøs eneste specialhandel indenfor blomster og planter.

Formidlingen af salget er sket via opsøgende arbejde, markedsføring i landets største aviser, samt på digitale platforme nationalt og lokalt. Sælger har også engageret sig i dette arbejde og bragt sit lokalkendskab i spil.

For at sikre en optimal overdragelse, står sælger til rådighed i forretningen i en periode. Dette er aftalt for at sikre en optimal overdragelse til de nye ejere, så de får den bedst mulige start på ejerskabet.

Lars Kronesgaard ønsker med overdragelsen at få lidt mere fritid og lidt mindre ansvar efter en travl årrække som selvstændig erhvervsdrivende.