Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

IKL ApS – Formidlet af M+A Virksomhedsbørsen A/S

Dato: 09/22/2023

Med virkning fra den 1. november 2023 har ejeren af IKL ApS, Jan Lynge, solgt selskabet IKL ApS til JEH Holding ApS der ejes af Jan Hyldgaard, der har en lang ledelsesmæssig erfaring fra beslægtede brancher. Fra start var der et godt match og en god kemi mellem sælger og køber, hvilket har resulteret i en hurtig og effektiv proces mellem parterne.

M+A Virksomhedsbørsen A/S har bistået sælgeren i forbindelse med overdragelsen.

IKL har en målsætning om at være de professionelle håndværkeres første valg, for de kunder der aktivt ønsker at gøre de daglige udfordringer lettere. En målsætning som Jan Lynge har stræbt efter at opfylde siden han overtog virksomheden fra sine forældre tilbage i 2001, og som den nye ejer af IKL, Jan Hyldgaard, ønsker at udvikle yderligere i de kommende år.

Formidlingen af salget er sket via opsøgende arbejde, markedsføring i landets største aviser, samt på digitale platforme.

I forbindelse med overdragelsen er der ligeledes indgået en aftale om leje af IKL´s nuværende lokaler, der både fungerer som lager og kontor.

IKL’s nu tidligere ejer, Jan Lynge og Jan’s hustru Camilla Nihøj, forbliver som led i handlen tilknyttet til virksomheden i en overgangsperiode, således Jan Hyldgaard får den bedst mulige start på sit ejerskab.

Jan og Camilla ønsker med overdragelsen at få lidt mere fritid og lidt mindre ansvar på skuldrene, samt få bedre tid til samvær med familien og vennekredsen.