Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Genknus & Kabell A/S – Formidlet af M+A Virksomhedsbørsen A/S

Dato: 01/10/2024

Med virkning fra den 1. januar 2024 har ejeren af Genknus & Kabell, Lasse Kabell, solgt selskabet Genknus & Kabell A/S til Damifo Holding A/S, der opererer i samme branche. Fra start var der et godt match og en god kemi mellem sælger og køber.

Virksomheden, Genknus & Kabell A/S, har eksisteret i mere end 30 år og beskæftiger sig med affald, jernbanesveller, nedrivning og trading.

M+A Virksomhedsbørsen A/S har bistået sælgeren i forbindelse med overdragelsen.

Lasse og Jette Kabell har drevet virksomheden ud fra basen i Odense, men med landsdækkende opgaver, og får i en overgangsperiode en rolle i videreudvikling af selskabet, som bliver en selvstændig enhed i den nye koncern.

Lasse og Jette’s fortsatte virke er med til at sikre, at de nye ejere får den bedst mulige start.

Formidlingen af salget er sket via opsøgende arbejde, markedsføring i landets største aviser samt på digitale platforme.

På sigt ønsker Lasse og Jette med overdragelsen at få lidt mere fritid og lidt mindre ansvar på skuldrene samt få bedre tid til samvær med familien og vennekredsen.