Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Gratis seminar om køb og salg af virksomhed

Den 6. november 2018 afholder vi seminaret ’Værdi/Køb/Salg’ hos Beierholm i Kolding. Det er din mulighed for at få svar på alle de vigtige spørgsmål ved køb og salg af virksomhed.

”Når virksomheden bliver forretningen” vil være vores klare budskab på dagen. Hvordan du strukturerer din virksomhed, så den daglige drift og udvikling ikke bliver påvirket negativt, når en ny ejer overtager ansvaret for virksomheden, vil være et af vores omdrejningspunkter.

Vi afholder seminaret i samarbejde med Andersen Partners Advokatfirma, Beierholm og Nykredit, som hver især vil give deres perspektiv på ejerskifteprocessen. Med den rette indsigt i og forståelse for processen fra samtlige rådgiveres perspektiv har du de bedste forudsætninger for at indlede og gennemføre et vellykket forløb.

Punkterne på dagsordenen vil blandt andet være forberedelsen af det gode ejerskifte, den juridiske proces, selskabsform og skattemæssige forhold samt finansiering.

Tilmelding og program

Program og tilmelding til ’Værdi/Køb/Salg’ i Kolding finder du her. Tilmeldingsfristen er den 2. november 2018.

Adresse: Birkemose Allé 19, 6000 Kolding
Tidspunkt: Tirsdag den 6. november 2018 klokken 15:00-18:30

Salg, køb eller udvikling af virksomhed, kom godt i gang med FIAG