Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Derfor skal du planlægge din exit-strategi tidligt i dit ejerlederskab

En effektiv salgsproces og et optimalt økonomisk udbytte er resultatet af langsigtet, strategisk virksomhedsudvikling.

Selvom et exit ikke er første step i dit ejerlederskab, bør du allerede tidligt i arbejdet som ejerleder tænke på den dag, hvor en ny ejer skal overtage virksomheden. Ved at definere, hvor virksomheden skal være om X antal år, og vurdere, hvad det kræver af kompetencer og økonomiske ressourcer at nå dertil, skaber du nemlig grundlaget for vækst og løbende gode resultater.

Lad ikke faktorer som økonomi og kompetencer begrænse dig i udarbejdelsen af virksomhedens visioner. Ofte er udviklingen baseret på disse aspekter, og med en langsigtet, strategisk udviklingsstrategi har du optimale betingelser for at finde den rette investor eller den/de nødvendige ressourcer, der gør udviklingen realiserbar.

Det skyldes, at en investor vurderer en mulig investeringsvirksomhed ud fra de potentielle afkast, investeringen kan resultere i, mens processen for rekrutteringen af en specialist, mellemleder eller direktion optimeres, når krav og mål er veldefinerede.

Den kontinuerlige udvikling mod dit exit i virksomheden skaber samtidig forudsætningerne for, at virksomheden til den tid er bæredygtig og har maksimeret sin værdi.

Vil du have hjælp til at udarbejde din exit-strategi?

Salg, køb eller udvikling af virksomhed, kontakt os allerede i dag på 70 20 04 16 eller info@m-plus-a.com