Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Salg eller køb af virksomhed? Få den afgørende indsigt i processen

Den gamle Avlsgård i Ribe danner tirsdag den 18. september 2018 rammerne om seminaret ”Værdi/Køb/Salg”. Det er din mulighed for at få svar på alle vigtige spørgsmål omkring salg og køb af virksomhed.

Gør virksomheden til forretningen og skab optimale forudsætninger for, at en ny ejer kan overtage ansvaret for virksomheden. Det vil være Virksomhedsbørsen as’ klare budskab ved seminaret ”Værdi/Køb/Salg”.

Men hvordan sikrer du, at virksomheden er struktureret, således at det ikke påvirker den daglige drift og udvikling negativt, når virksomheden skifter hænder? Og – ikke mindre vigtigt – hvordan sikrer du, at alle juridiske, økonomiske og finansielle forhold er afklaret i forbindelse med ejerskiftet?

I et samarbejde giver Penta Advokater, Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Skjern Bank og Virksomhedsbørsen as dig forståelse for og indsigt i de afgørende processer omkring salg og køb af virksomhed ved seminaret ”Værdi/Køb/Salg” i Ribe den 18. september 2018.

Blandt punkterne på dagsordenen er de vigtige faktorers indflydelse på virksomhedens værdi, juridiske dokumenter forbundet med et salg, selskabsform og skattemæssige forhold ved et virksomhedssalg samt finansieringsmuligheder.

Penta Advokater, Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Skjern Bank og Virksomhedsbørsen as vil på dagen være repræsenteret af henholdsvis Humle Pugh, Søren Rishøj, Conny Lauridsen og Jørn Andersen.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen til ”Værdi/Køb/Salg” i Ribe er tirsdag den 11. september 2018.

Adresse: Farupvej 10G, 6760 Ribe
Tidspunkt: Tirsdag den 18. september 2018 kl. 08.00-12.30 inklusiv spørgsmål, let frokost og mulighed for at netværke.

Salg, køb eller udvikling af virksomhed, kom godt i gang med FIAG.