Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Få den nødvendige forståelse for salg og køb af virksomhed

Randers FC Konference ligger tirsdag den 4. september 2018 lokaler til seminaret ”Værdi/Køb/Salg”. Det er din mulighed for at få svar på de væsentlige spørgsmål omkring salg og køb af virksomhed.

Når virksomheden er blevet til forretningen, har du skabt optimale forudsætninger for at kunne overlade ansvaret for virksomheden til en ny ejer. Det vil være Virksomhedsbørsen as’ klare budskab ved seminaret ”Værdi/Køb/Salg”.

Men hvordan når du til det punkt, hvor en ny ejer kan overtage virksomheden, uden det påvirker den daglige drift og udvikling negativt? Og – ligeså vigtigt – hvordan sikrer du, at alle juridiske, økonomiske og finansielle forhold er afklaret i forbindelse med ejerskiftet?

I et samarbejde giver Lou Advokatfirma, Dansk Revision, Sparekassen Kronjylland og Virksomhedsbørsen as dig indsigt i og forståelse for alle afgørende aspekter omkring salg og køb af virksomhed, når de afholder seminaret ”Værdi/Køb/Salg” i Randers den 4. september 2018.

Områder som de vigtige faktorers indflydelse på virksomhedens værdi, juridiske dokumenter forbundet med et virksomhedssalg, selskabsform og skattemæssige forhold ved salg af virksomhed samt finansieringsmuligheder er blandt punkterne på dagsordenen.

Ved seminaret vil Lou Advokatfirma, Dansk Revision, Sparekassen Kronjylland og Virksomhedsbørsen as være repræsenteret af henholdsvis Carsten Palsgaard, Flemming Nielsen, Ole Christensen og Frank Jensen.

Tilmelding

Sidste frist for tilmelding til seminaret ”Værdi/Køb/Salg” i Randers er tirsdag den 28. august 2018. Tilmelding og program for dagen finder du her.

Adresse: Parkboulevarden 31, 8920 Randers NV
Tidspunkt: Tirsdag den 4. september 2018 klokken 15:00-18:30. Efterfølgende vil der være et let traktement og mulighed for at netværke.

Salg, køb og udvikling af virksomhed, kom godt i gang med FIAG