Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Få det bedste udgangspunkt for at gennemføre det gode ejerskifte

Langsigtet forberedelse, indsigt i og forståelse for hele ejerskifteprocessen er afgørende for at kunne gennemføre et vellykket salg eller køb af virksomhed.

”Når virksomheden bliver forretningen”. Det var Virksomhedsbørsen as’ budskab, da seminaret ”Værdi/Køb/Salg” blev afholdt i samarbejde med Focus Advokater, Revision & Råd samt Sparekassen Sjælland-Fyn tirsdag den 21/8 2018.

Grundlæggende handler det om, at du som ejerleder skal se din virksomhed i en større sammenhæng end ”blot” den daglige drift. Langsigtet, strategisk virksomhedsudvikling for opnåelse af et bæredygtigt forretningsgrundlag er nøgleordet.

Virksomheden skal nemlig kunne overtages af en ny ejer, uden det får konsekvenser for den daglige drift og udvikling, hvilket stiller krav til en lang række områder, herunder at organisationen ikke må være afhængig af ejerlederen, og at produkterne/ydelserne er i en positiv udvikling.

Advokaten, revisoren og pengeinstituttet er afgørende for ejerskifteprocessen

Det er dog ikke tilstrækkeligt, at selve virksomheden rent forretningsmæssigt er klar til et salg. Juridiske, økonomiske og finansielle spørgsmål, som hvilke juridiske dokumenter der skal være på plads, hvilke skattemæssige forhold du skal være opmærksom på, og hvordan du finansierer et virksomhedskøb, er alle vitale områder at være afklaret omkring. Inden det gode ejerskifte kan gennemføres.

Ovenstående og en række andre spørgsmål besvarede indlægsholderne fra Focus Advokater, Revision & Råd og Sparekassen Sjælland-Fyn på bedste vis for de 90 deltagere, der var mødt op i Odense Congress Center.

Vil du også vide, hvordan du forbereder dig bedst muligt til ejerskiftet?

Se listen med kommende seminarer her.

Salg, køb og udvikling af virksomhed, kom godt i gang med FIAG