Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Vinduesvirksomhed med Egenproduktion af Certificerede Vinduer og Døre

Virksomheden har mere end 40 års historik. I en kortere periode lå ejerskabet i en virksomhed fra en komplementær branche – indtil de nuværende ejere overtog virksomheden.

Vinduesvirksomheden er i dag en innovativ virksomhed med egenproduktion af certificerede, danske vinduer og døre. Der produceres både vinduer og døre i træ, fyr, aluminium og mahogni efter kundens specifikationer og krav.

Produktprogrammet omfatter – udover standardprodukter – brandventilation, støjdæmpning og brandsikring.

Den primære kundegruppe er professionelle håndværkere/entreprenører og byggefirmaer, der leverer færdige projekter. Andre kunder er trælasthandler og byggemarkeder, hvor de mindre håndværkere køber produkterne.

En oplagt køber har indsigt i branchen og er enten allerede aktiv med egen produktion, eller har netværk og brancheerfaring f.eks. fra grossistleddet og ønsker at kontrollere en større del af værdikæden. Har køber i dag egen produktion, kan der optimeres på indkøb og administration.

For en finansiel aktør kan et opkøb af denne virksomhed enten bidrage med synergier til andre opkøb i branchen, eller være startskuddet til en konsolideringsrejse i en meget interessant branche.

Referencenummer: VBS0824

Geografi: Region Nordjylland

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af bygningstømmer og snedkeriartikler i øvrigt

Kontaktinformationer

Mægler: Frank Kirk

Telefon: +45 48 80 20 14

E-mail: frank.kirk@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår