Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Stærk Aktør Indenfor Profilbeklædning

Veletableret virksomhed med ekspertise inden for salg af erhvervsbeklædning, som, takket være sin forretningsmæssige ekspertise og konsekvent høje kundeservice, gennem mange år har opnået en yderst velrenommeret position på markedet.

Forretningsgrundlaget er solidt med etablerede leverandøraftaler og et medlemskab af en større dansk indkøbsgruppe, hvilket sikrer en effektiv forretningsdrift, samt et bredt sortiment af betydningsfulde brands og et velfungerende vareflow. Med systemmæssig understøttelse og et dedikeret team afvikles den daglige drift på et kvalitetsmæssigt højt niveau.

Der er opbygget et omfattende og loyalt kundekartotek, hvor den primære kundegruppe er en bred vifte af regionale erhvervsvirksomheder samt private kunder. B2B kunderne dækker over et bredt segment indenfor mange forskellige industrier og udgør i øjeblikket mere end 85% af den samlede omsætning. Et nystartet forretningsben indenfor beklædning til private og erhverv bidrager med den resterende omsætning. Dette forretningsområde er kommet godt fra start.

Virksomheden er velegnet for en eksisterende aktør i branchen, men også for en privatperson, der ønsker at etablere sig som selvstændig. Der ligger et stort potentiale for vækst og diversificering ved at styrke den digitale tilstedeværelse, øge den geografiske dækning samt det generelle salg til den loyale kundebase. En udvidelse af sortimentet repræsenterer også en lukrativ mulighed.

Referencenummer: SBS0180

Geografi: Region Nordjylland

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Engroshandel med beklædning

Kontaktinformationer

Mægler: Frank Kirk

Telefon: +45 48 80 20 14

E-mail: frank.kirk@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår