Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Specialiseret Maskinværksted

Veletableret virksomhed og leverandør med speciale i komponentproduktion af laser, buk og svejsede emner.

Med kundespecifikke højkvalitetsprodukter, 20 års erfaring, bred brancheviden, en sund økonomi og stabile aktiviteter, har firmaet opbygget et solidt fundament.

Produktionsfaciliteterne er komplette, og virksomheden har en innovativ og fleksibel tilgang til produktudviklingsfasen, hvilket har positioneret dem som en stærk og konkurrencedygtig spiller på markedet. Der benyttes forskellige produktionsmetoder såsom laserskæring, kantbukning, robotsvejsning samt dreje- og fræsearbejde.

Virksomheden leverer et højt serviceniveau, fleksibilitet og leveringssikkerhed. De er desuden kendt for deres evne til at imødekomme kundernes behov og spare dem for eventuelle ekstraomkostninger.
For at opnå en profitabel produktion til gavn både for kunden og virksomheden, tager virksomheden ofte kunden med som sparringspartner. Virksomheden har en helt unik omstillingsparathed og fleksibilitet, da virksomheden har rigtig mange kompetencer in-house.

Kundegruppen er særdeles interessant og virksomheden har opbygget langvarige samarbejdsrelationer, hvor mange af kunderne har været med siden begyndelsen.

Med den rette tilgang har virksomheden potentiale til yderligere vækst ved at øge produktionskapaciteten og arbejdsstyrken samt udvide kundebasen.

Referencenummer: VBS0807

Geografi: Region Midtjylland

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Maskinforarbejdning

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår