Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

wooltimo.dk solgt og overdraget på 1 måned! – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 06/10/2016

Wooltimo.dk er en forretning med salg af garn samt strikke- og hækleartikler. Den har eksisteret i 13 år under samme navn, hvoraf den de sidste 9 år udelukkende har fungeret som webshop.

Forretningsområdet er primært garn af kvalitetsuld, der sælges sammen med strikkeopskrifter som komplette strikkekits. Wooltimo.dk er bygget op med høj kvalitet som grundpille, hvilket også kommer til udtryk i de få andre nichevarer butikken handler med.

Wooltimo.dk er solgt som led i generationsskifte. ButiksBørsen har bistået sælger i forbindelse med overdragelsen til Ulla Toft Christensen, som vil drive forretningen videre i samme ånd med øget fokus på sociale medier og andre markedsføringsaktiviteter.

Der er stor efterspørgsel på køb af webshops indenfor garn og strikkeartikler. Fortrolighed henvendelse kan ske til Thomas Egedgaard på te@butiksborsen.dk eller +45 29 46 71 35.