Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

TJ Auto Elektro i Herning solgt på under 2 måneder – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 05/03/2016

Virksomhedsbørsen as har formidlet salget af TJ Auto Elektro i Herning til Nordjysk Diesel-Elektro A/S.

Efter mere end 30 års ejerskab af TJ Auto Elektro I/S, har ejerne Tom Bundgaard og Jørgen Thomsen valgt at ejerskifte virksomheden, således at nye kræfter kunne komme til med forsat drift for øje.

Jørn Andersen, Virksomhedsbørsen as har stået for gennemførelse af processen, hvor Nordjysk Diesel-Elektro A/S har erhvervet aktiviteterne i TJ Auto Elektro, samt indgået en 10 års lejeaftale på ejendommen, hvorfor driften i det nye ejerskab forsættes fra samme adresse.

Salget sker som led i et naturligt generationsskifte og Jørgen Thomsen har fået ansættelse i det nye firma, således at der sker en glidende overgang til gavn for øvrige medarbejdere, kunder samt naturligvis køber. Tom Bundgaard har valgt at gå på pension.

For yderligere information vedr. ovenstående eller et ønske omkring et gratis og uforpligtende møde vedr. salg af din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Jørn Andersen, Virksomhedsbørsen as på telefon 28 35 84 19 eller på mail jan@virksomhedsborsen.dk