Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Webshoppen: tavlespecialisten.dk – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 05/15/2013

tavlespecialisten.dk er en webshop, der tilbyder alt tænkeligt udstyr indenfor tavler, både traditionelle kridttavler, opslagstavler, whiteboards, interaktive tavler og et bredt spektrum af akustikke skærmvægge. Shoppen blev oprindeligt lanceret i januar 2011 i tillæg til tidligere indehaveres andre aktiviteter. Ideen med det stærkt specialiserede fokus var at være i stand til at tilbyde branchens bedste mærker og løsninger til attraktive priser.

Grundet kraftigt vækst i sælgers øvrige aktiviteter har man valgt at afhænde shoppen til den udbudte pris i en earn-out model til en køber, der kan give forretningen den rette fokus.

Den nye ejer af tavlespecialisten.dk er Alpha Print ApS, som ser det som et strategisk køb i tillæg til sine eksisterende aktiviteter.

ButiksBørsen A/S har bistået sælger www.fundraiseren.dk med overdragelsen, der er sket på under 5 måneder. Køberen er fundet blandt mange interesserede fra ButiksBørsens køberdatabase