Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Den Gyldne Ovn i Kolding & Fredericia – Formidlet af M+A Group A/S

Dato: 04/01/2013

Den Gyldne Ovn er et sandwich-, bager- og kaffekoncept, der i sin tid blev etableret som et franchise-baseret kædekoncept – Idegrundlaget er fremstilling og salg af håndværksmæssigt fremstillede sandwich- og bageriprodukter i kombination med cafédrift.

Kæden nåede at få etableret en række butikker, geografisk fordelt på Fyn og i Jylland, inden den gik konkurs i 2011. Den Gyldne Ovns butikker blev da solgt enkeltvis. P. A. Andersen & Sønner Bageri & Conditori i Vejle overtog bl.a. Den Gyldne Ovn i Fredericia og Kolding, men har nu af strategiske årsager valgt at sælge dem igen.

De to butikker er synligt placeret centralt i henholdsvis Kolding og Fredericia. Den Gyldne Ovn er et velkendt navn og med en synlig placering i bymidten, hvor mange mennesker færdes dagligt, har forretningerne skabt en solid kundekreds ved at tilbyde friskbagte brød og kager hele dagen igennem.

Foruden de traditionelle bageriprodukter tilbyder forretningerne også frisksmurte sandwiches. En del af forretningslokalet er indrettet som sandwich- og coffeeshop, hvor det er muligt at nyde en kop friskbrygget kaffe sammen med en lækker kage eller sandwich. Alle produkter fremstilles af råvarer af højeste kvalitet

Forretningerne er solgt samlet til Ceyhan Aydemir, der er bosat i Odense, hvor han desuden driver Odense Rengøringsservice.

ButiksBørsen A/S har bistået sælger i forbindelse med formidling af forretningerne, der solgt på under tre måneder.