Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Triton VVS & Kloak ApS – Formidlet af M+A Virksomhedsbørsen

Dato: 03/12/2024

Med virkning fra den 9. marts 2024 har ejeren af Triton VVS & Kloak ApS, Morten Kühlmann, solgt samtlige aktiver og aktiviteter til Dan Sundmand VVS ApS, der opererer i samme branche og geografi. Med udgangspunkt i et godt match var der et stærkt ønske fra begge parters side om at indgå en aftale relativt hurtigt.

Virksomheden, Triton VVS & Kloak ApS, har eksisteret i mere end 20 år og beskæftiger sig med VVS montage og service i København.

Formidlingen af salget er sket via opsøgende arbejde, markedsføring i landets største aviser samt på digitale platforme.

M+A Virksomhedsbørsen A/S har bistået sælgeren i forbindelse med overdragelsen.

For at sikre, at den nye ejer får den bedst mulige start, medvirker sælger til en overdragelse af virksomhedens aktiviteter, medarbejdere og kunderelationer.

På sigt ønsker Morten med salget at få lidt mere fritid og lidt mindre ansvar på skuldrene samt få bedre tid til samvær med familien og vennekredsen.