Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Dansk Eventservice ApS – Formidlet af M+A Virksomhedsbørsen

Dato: 05/01/2024

Virksomheden, Dansk Eventservice ApS, har eksisteret i mere end 10 år og beskæftiger sig med udlejning af telte og andet udstyr til fester og events i Københavnsområdet og Nordsjælland. 

Da sælger ikke har været aktiv i driften de senere år, men har ansat en administrerende direktør til at drive virksomheden, besluttede sælger at afhænde virksomheden til den rigtige køber.

Formidlingen af salget er sket via opsøgende arbejde, markedsføring i landets største aviser samt på digitale platforme. Det konkrete køberemne blev identificeret på en medlemsliste fra Brancheforeningen Danske Festudlejere.

Med virkning fra den 1. maj 2024 har ejeren af Dansk Eventservice ApS, Jeppe Garnak, solgt aktiver og aktiviteter til Amager Teltudlejning ApS, der opererer i samme branche og geografi. Med udgangspunkt i et godt match var der et stærkt ønske fra begge parters side om at indgå en aftale relativt hurtigt.

Virksomhedsbørsen har bistået sælgeren i forbindelse med overdragelsen.

For at sikre, at den nye ejer får den bedst mulige start, medvirker sælger til en overdragelse af virksomhedens aktiviteter, medarbejdere og kunderelationer.