Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Solafskærmningsmærket Sunflex er solgt

Dato: 03/25/2021

Sunflex har gennem flere år været et forretningsområde under Prodesign A/S. Da Prodesign A/S’ primære fokus er på de øvrige aktiviteter i virksomheden, besluttede Brian Henriksen at sætte forretningsområdet til salg gennem M+A Smallbiz A/S.

“Gennem hele processen har der været en professionel tilgang til opgaven, og markedet er blevet afsøgt for potentielle relevante købere. Momentum og fremdrift har været holdt gennem hele processen og medvirket til, at vi er kommet godt i mål på en ukompliceret måde,” fortæller Brian Henriksen.

Sunflex’ produktsortiment består af solfilmgardiner, der skærmer effektivt mod sollys og -varme. Modsat traditionel solafskærmning er det muligt at lade solen komme ind i de ellers solafskærmede rum, idet gardinerne kan rulles op. Med en høj grad af funktionalitet er produkterne efterspurgte blandt både private og erhverv, herunder særligt skibsindustrien.

Køber af Sunflex er Skiltestedet ApS, der har købt forretningsområdet som led i en strategisk vækst- og udviklingsproces og nu skal realisere det store potentialet, Sunflex rummer.

“Vi blev opmærksomme på Sunflex, da vi blev kontaktet af Virksomhedsbørsen og informeret om, at de havde et forretningsområde til salg, der kunne være relevant for os. Det viste sig, at Sunflex passer perfekt ind i vores strategi og forretningsmodel. En god dialog og sparring gennem processen har sikret, at vi er kommet godt og effektivt i mål,” forklarer Mike Goltermann Lassen, adm. direktør i Skiltestedet ApS.

Overdragelsen er sket pr. 25/3 2021.