Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Sloths Naturpleje ApS, ny medejer pr. 1. juli 2016 – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 08/30/2016

Sloths Naturpleje ApS, der nu i 3 generationer primært har arbejdet med vedligeholdelse af vandløb og naturpleje, har solgt aktie-marioteten.

Virksomheden er en markant og væsentlig aktør i et stigende marked for naturpleje, hvor især pleje og genopretning af vandmiljø er i fokus. Ikke mindst på grund af de stigende nødbørsmængder vi må forvente de kommende år.

Sloths Naturpleje ApS er kendt for sit høje serviceniveau samt sin gode kvalitet i alle opgaver og har gennem årene udviklet nye og bedre metoder til pleje af åer og vandløb.

Den hidtidige ejer, Lars Sloth er 3. generation i virksomheden, og selvom han nu har solgt aktie-marioteten i virksomheden, forbliver han stadig fremover som partner og medejer af virksomheden. Lars Sloth vil fremover koncentrere sig om de vigtige områder inden for vedligeholdelse af åer og vandløb. Peter Hald fra Virksomhedsbørsen har gennem hele salgsprocessen været rådgiver for Lars Sloth.

Ny hovedaktionær og direktør er Ole Goldermand Petersen. Ole Goldermand Petersen har også en baggrund indenfor naturvedligehold, men vil ydermere tilføre virksomheden vigtige kompetencer indenfor kloakering og mere klassiske entreprenør-opgaver.

Med det nye ejerteam på plads, er der nu mulighed for at drage fuld nytte af de 2 ejeres forskellige kompetencer og dermed tager Sloths Naturpleje ApS et stort skridt videre i udviklingen.

For yderligere informationer kontakt Peter Hald på 26 11 07 97 eller peh@virksomhedsborsen.dk