Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Afridana afhændet til strategisk køber – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 08/04/2016

Virksomheden Afridana A/S der har sine rødder helt tilbage i 1933, er afhændet til en strategisk opkøber.

Firmaet Afridana A/S er en handelsvirksomhed som oprindeligt blev grundlagt i forbindelse med import af olieholdige bomuldsfrø fra Afrika. Efterfølgende har virksomheden ændret karakter således at den i dag fremtræder som en fuldt moderne leverandør af miljørelaterede produkter.

Produkterne er primært kendetegnet ved at de anvendes i forbindelse med vandbehandling, herunder behandling af spildevand på rensningsanlæg.

Afridanas kunder er primært inden for vandbehandling. De kommunalt ejede rensningsanlæg.

Udover vandbehandlingsprodukter har man produkter til behandling inden for elektroniske komponenter, samt behandling for flyvedligeholdelse, herunder afrensning af fly og helikoptere.

Overdragelsen er sket i tæt samarbejde med den tidligere ejer Peter Christensen, som er fortsat i et ansættelsesforhold for netop at overdrage den viden og kompetence som virksomheden er i besiddelse af.

Peter Christensen udtrykker stor tilfredshed med at den nye ejer netop blev Foxdal Gruppen med Torkild Hebsgaard i spidsen, som har stærke relationer inden for miljøområdet og inden for behandling af elektroniske komponenter.

Parterne udtrykker stor tilfredshed med processen i forbindelse med overdragelsen.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Ole Pedersen på 23 32 06 16 eller op@virksomhedsborsen.dk