Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Glim Plastic Industri i Roskilde – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 09/18/2018

Da sælger valgte at sætte sin virksomhed¸ Glim Plastic Industri, til salg, var det med et ønske om, at en ny ejer skulle drive virksomheden videre og fortsætte traditionen, som startede helt tilbage i 1961. På baggrund heraf igangsatte Virksomhedsbørsen as processen for at finde den helt rette køber.

Flere potentielle kandidater var i løbet af processen i spil, men det endte med at blive Peter Michael Haugvik, som købte Glim Plastic Industri. Sælger lagde stor vægt på, at køberen skulle have den rette ekspertise og de faglige kompetencer til at kunne videreføre det høje kvalitetsniveau, der siden grundlæggelsen har kendetegnet Glim Plastic Industri.

Peter Michael Haugvik er i forvejen indehaver af en virksomhed i plastikindustrien, og han ser et stort potentiale i at udnytte synergien mellem de to virksomheder til at skabe et endnu stærkere forretningsgrundlag for de samlede aktiviteter fremadrettet.

Glim Plastic Industri blev solgt til udbudsprisen, og sælger er tilfreds med den sparring, rådgivning og support, som Virksomhedsbørsen as har bidraget med gennem hele forløbet.

Købet af Glim Plastic Industri er sket med overtagelse pr. 1/9 2018.

Ved ønske om salg eller opkøb af virksomhed, kontakt Per Grøndal på 29 36 57 36 eller pgr@virksomhedsborsen.dk.