Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Avalonia ApS – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 05/08/2017

Virksomhedsbørsen as har pr. 5. maj 2017 gennemført salget af Avalonia ApS, Pakhustorvet 4, 2 6000 Kolding.

Den tidligere ejer af Avalonia ApS, Olav Nørgaard, har solgt sin virksomhed til Lars Dige som ejer Hosthouse Vejle, Hjulmagervej 13B, 7100 Vejle.

Avalonia ApS fundament er som webhotel, at tilbyde hosting af websites og e-mails konti som den ene del, og som den anden del at udleje serverplads til backup af kundernes data.

Virksomheden blev solgt på et lille år og Virksomhedsbørsen kan konstatere, at der er mange købere til virksomheder indenfor It branchen. Blandt de potentielle købere har der været både private personer med ønske om at blive selvstændige, samt virksomheder der ønsker at erhverve synergivirksomhed, som led i en strategisk udvikling.

Salget af Avalonia ApS  er formidlet af Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen fra Virksomhedsbørsen as, som også har forestået rådgivning af Olav Nørgaard.

Yderligere henvendelse kan ske til Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen – mobil 29 43 06 88 eller nvn@virksomhedsborsen.dk.