Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

GS-EUROLASER A/S – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 06/01/2017

Virksomhedsbørsen A/S i Fredericia har formidlet salget af GS-Eurolaser A/S i Hedensted. Ejerne bag virksomheden, ønskede efter mange år som selvstændige, at afhænde virksomheden for på et senere tidspunkt at prøve kræfter med nye projekter.

Virksomhedsmægler Jørn Andersen fra Virksomhedsbørsen har formidlet salget til Ronni Kristensen, som kommer fra en ledende stilling inden for branchen. GS-Eurolaser A/S er en komplet virksomhed med nyeste udstyr inden for laserskæring, robotsvejsning og kantbukning. Virksomheden holder til huse i særdeles velegnede lokaler med god logistik og plads til vækst.

Igennem de få måneder virksomheden var til salg har der været enorm interesse, hvilket er typisk for veldrevne og velindtjenende virksomheder inden for maskinværkstedsbranchen.

For yderligere oplysninger eller såfremt man har et ønske om at opkøbe/sælge virksomhed kontakt venligst virksomhedsmægler Jørn Andersen på mobil 28 35 84 19 eller mail til ja@virksomhedsborsen.dk