Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

VIRKSOMHEDSMÆGLERE SØGES

Bliv professionel virksomhedsmægler – uanset om du har en lang eller kort erhvervskarriere bag dig

Vi har skabt et forretningsgrundlag og en tilgang til jobbet som virksomhedsmægler, der gør, at vi med stor succes kan arbejde med både yngre og mere erfarne erhvervsprofiler.

Traditionelt set har en virksomhedsmægler ofte en lang succesfuld erhvervskarriere bag sig, inden vedkommende beslutter sig for at gøre jobbet som virksomhedsmægler til en karrierevej. I vores optik er det i højere grad de evner og forudsætninger, man kan bidrage med, der er afgørende for at skabe en succesfuld karriere som virksomhedsmægler.

Vores tilgang til virksomhedsformidling gør det muligt for dygtige erhvervsfolk, uanset alder og baggrund, at opnå succes som virksomhedsmægler. Så længe man har vist, at man er i stand til at skabe gode resultater.

Bliv klogere på, hvordan vi arbejder med virksomhedsformidling, de krav og forudsætninger der som udgangspunkt udgør grundlaget for at kunne opbygge en succesfuld karriere som virksomhedsmægler, og hvad du kan forvente af et af de mest spændende jobs i dansk erhvervsliv, i vores brochure.

Du er velkommen til at kontakte Brian Feldsted på info@m-plus-a.com eller 70 20 04 16 for en uddybende snak.