Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Salgsklar ventilationsvirksomhed

Virksomhed med mere end 30 års erfaring med ventilation, køling og komfort sælges. Der tilbydes ydelser inden for al ventilation, el, automatik, CTS og køling. Man beskæftiger sig med salg af udstyr og komponenter, installation og service inden for et bredt område inden for HVAC (Heating, Ventilation og Aircondition). Derudover udføres der også opgaver som underleverandør.

Virksomhedens primære kundegruppe er B2B, herunder erhvervskunder, industrivirksomheder, marine og offshore. Kundeporteføljen består af længevarende relationer, hvor kunderne er stabile og loyale. Virksomheden har en solid kreditpolitik, hvorfor der er et meget begrænset tab på debitorer, hvor betalingsbetingelserne udgør 20 dage.

Markedet er primært Danmark med København som hovedområde. Markedet er i vækst, og det forventes at vokse i den kommende tid, hvorfor vækstpotentialet er stort.

Referencenummer: VBS0811

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche: VVS- og blikkenslagerforretninger

Kontaktinformationer

Mægler: Helle Ghodt

Telefon: +45 30 80 85 20

E-mail: helle.ghodt@m-plus-a.com

Kontakt os